Bu sezon Voleybol Bayanlar 2. Ligi 2. Gruba kötü başlangıç yapan Çiftlikköy Belediyespor, Sarıyer Belediyesi maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Önce Erdekspor’a ardından Esenler Voleybol’a 3-0 kaybeden temsilcimiz, gözünü İstanbul’daki maça çevirdi.
Kırmızı Siyahlı ekibin tecrübeli antrenörü Mihrican Deviren, oynadıkları 2 maçı da yaptıkları basit hatalarla kaybettiklerine dikkat çekerek, bunları Sarıyer maçında en aza indirgeyip Yalova’ya galibiyetle döneceklerini söyledi.
“Bu maç bizim çıkışımız olacak”
Çiftlikköy Belediyespor antrenörü Deviren,“ Çok basit hatalar yapmasak karşılaşmaya ortak olabilirdik. Özellikle son sette hatalar yaptık. Buna rağmen sporcularım çok iyi oynadılar. Grubumuzu tanıdık. Seviye nasıl. Bunlara bakacağız. Güzel maçlar olacak. Takım daha da iyiye gidecek. Yenilmemize rağmen salondan başımız dik çıktık. Artık bu haftadan sonra kazanmamız lazım. Bu hafta Sarıyer ile İstanbul’da karşı karşıya geleceğiz. Bizim önemli bir maç. Sarıyer maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim