Kula Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kula Yağlı Pehlivan Güreşleri, bu yıl 26. kez Kula Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi. 25'i başpehlivan kategorisinde olmak üzere 200'e yakın güreşçinin kıspet kuşandığı er meydanındaki müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.

Kaan Kaya ve Burak Kaya yönetimindeki Altınova Belediyespor Manisa’dan 3 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalyayla ayrılmayı başardı.

Kula Spor Kompleksi’nde 13 boyda yapılan güreşlerin ardından Kaan Petek Minik-1, Muhammet Özer Teşvik-2 ve Sefa Yeşilyaka Büyük Orta kategorisine altın madalyaya uzandı. Mustafa Kalyon Teşvik-2’de gümüş madalyanın sahibi olurken, Vedat Aykalkan Teşvik-1’de, Selçuk Kılıçarslan Büyük Orta ve Başpehlivanlıkta Kaan Kaya kürsüye çıkıp bronz madalyanın sahibi oldular.

Altınova Belediyespor güreş antrenörü Kaan Kaya,” Sporcularımı kutluyorum. Bizlere destek olan  Altınova Hersekliler Dernek Başkanımız Erkan Uysal, Sebze ve Meyva Dünyası Tevfik Bozkanat, Çanakkaleli iş insanı Erbil Başaran’a ve Altınova Belediye Başkanımız Dr. Metin Oral’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim