İki grupta oynanan toplam 7 karşılaşmada futbolseverler tam 21 gol izleme fırsatı buldu.

“Beraberlik Kurtköy’e Yaradı”

1.Amatör Küme A Grubunda 12. Haftanın en kritik maçında zirve de yer alan Kurtköyspor ile Akköyspor kozlarını paylaştı. Amatör Saha-1’de oynanan karşılaşma 1-1 sonuçlanırken, ev sahibi ekip şampiyonluk yolunda bir adım önde olmayı sürdürdü.

Yine aynı sahada oynanan karşılaşmada küme düşmeme mücadelesi veren Çınarcık Fırtınaspor’u ağırlayan Doğuşspor rakibini 6-2 devirdi. Tavşanlı sahasındaki müsabakada Subaşıspor rakibi Sultaniyespor’u 2-1 mağlup etti. Doğanspor ise son sırada ki Kocaderespor ile Amatör Saha-2’de kozlarını paylaşırken mücadeleden 2-0 yenilgiyle ayrılıp kendini ateşe attı.

“Yenimahalle İlan Etti”

1.Amatör Küme B Grubunun 12. Haftasının açılış maçında Demirspor ile Esnafspor 0-0 berabere kaldı. Yine aynı sahada oynanan müsabakada Coşkunspor ile Çalıca Gençlik kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi ev sahibi ikinci yarıdaki golleriyle sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı. Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda Kaytazdere Belediyespor’a konuk olan Yenimahallespor rakibini 2-1 mağlup ederek bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Editör: TE Bilişim