Play-Off Grubunu garantileyen Sarı-Lacivertlilere 3 puanı getiren gollere Alperen, Enes(2), Safa Can ve Ahmet Ali imzasını attı.

Fevzi Çakmak Sahasında oynanan karşılaşmaya iki takımda etkili başladı ancak ilk yarıdan gol sesi çıkmayınca taraflar devre arasına golsüz eşitlikle girdi. Müsabakanın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Acarspor oldu ve 54. dakikada geliştirdiği atakta Alperen’in golüyle skoru 1-0 yaptı. Golden sonra oyuna ağırlığını koyan Sarı-Lacivertliler, Doğanspor kalesine gol için yüklenmeye devam etti.

Karşılaşmanın 61. dakikasında gelişen Acarspor atağında Enes skoru 2-0 yapan isim oldu. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan Sarı-Lacivertliler farkı arttırmak için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 67. dakikasında Safa Can ve 71. dakikada Enes attıkları gollerle skoru 4-0’a getirdiler. İkinci yarıda adeta gol şov yapan ve rakibin direncini kıran Sarı-Lacivertliler fark için Doğanspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 77. dakikasında gelişen atakta Ahmet Ali attığı golle durumu 5-0 yaptı ve müsabakanın skorunu belirledi.

 

 

Editör: TE Bilişim