Şampiyonada ilimizi bayanlarda temsil eden Yalova Özel Bahçeşehir Koleji ve erkeklerde temsil eden Yalova Atatürk Ortaokulu birinci olarak duble yaptılar. Yalova’nın geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi 2012-2013 sezonunda da masa tenisinde başarılara devam ediyor.

11 Mayıs Cumartesi günü başlayan Türkiye Okul Sporları Federasyonu ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Okullar Arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası, final müsabakalarıyla sona erdi.

Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonada  Erkeklerde,  Birinci Yalova Atatürk Ortaokulu, ikinci Ankara Özel Samanyolu Nurettin Topçu Koleji, üçüncü Ankara Özel Samanyolu Batı Kent Koleji, dördüncü Malatya Özel Rahime Batu Koleji oldu.

Bayanlar kategorisinde ise birincilik kürsüsünde Yalova Özel Bahçeşehir Koleji, ikinci Bursa Emek Ortaokulu, üçüncü Kayseri Özel Tekden Koleji ve Elazığ Doğu Kent Ortaokulu dördüncü olarak şampiyonayı tamamladı.  Şampiyonada dereceye giren okullara düzenlenen törenle kupa ve madalyaları verildi.


Editör: TE Bilişim