Erkek takımımız oynadığı 8 karşılaşmada 1 galibiyet ve 7 mağlubiyet alırken topladığı 9 puanla 14. Sırayı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekibi Arucad Anka takımıyla paylaştı. Kadın takımımız ise 8 müsabakaya çıkarken 2 galibiyet ve 6 yenilgi sonrasında topladığı 10 puanla 13. Basamakta Hatay Büyükşehir Belediyespor(A) takımıyla yer aldı.

Yalova Belediyespor erkek takımı sezonu Mardin temsilcisi Merit Grup Real Mardin maçıyla açarken mücadeleden 3-0 yenilgiyle ayrıldı. Temsilcimiz sonrasında Kırıkkale ekibi Kubuş Boylersan MTİ’ye 3-2, İstanbul DSİ, Trabzonspor, Fenerbahçe VMTD, Muğlaspor ve KKTC ekibi Arucad Anka’ya 3-0’lık skorlarla boyun eğdi. Sporcularımız tek galibiyetini 3-0’lık sonuçla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşısında elde etti.

Kadın takımımız ise 2022-2023 sezonunun ilk maçında Elazığ Belediyespor’la karşılaşırken mücadeleden 3-1’lik yenilgiyle ayrıldı. Sonrasında Çorum Belediyesi GSK’ya 3-0, Hatay Büyükşehir Belediyespor’a 3-1, Elazığ ekibi Masa Tenisi İhtisas’a 3-0, Kütahya temsilcisi Seramikspor’a 3-0 ve Antalyaspor’a da 3-1 boyun eğdi.

Son iki maçında ise Yalova Belediyespor Kayseri takımı Kocasinan Belediyesi’ni 3-2 devirirken, Ankara temsilcisi Büyük Kolej engelini de 3-1 aştı.

Editör: TE Bilişim