Antalya’nın Sueno Beach Hotel Side’nin ev sahipliği yaptığı organizasyonda takımlar 4’erli 7 grupta tek devreli lig usulüne göre mücadele ettiler. İlk 2 sırada yer alan takımlar ile en iyi 3. Takımlar adlarını 2. tura yazdırdı.

E Grubunda mücadele eden Yalova Masterler takımı ilk maçında Tatvan Masterleri 2-0 yendi. İkinci gün Diyarbakır Masterler takımıyla karşılaşan Yalova ekibi rakibini 5-1 gibi farklı skorla yenmeyi başardı.

Üçüncü ve son gün ise grupta liderlik için Denizli Masterler ile karşılaşan Yalova Masterler takımı rakibiyle 0-0 berabere kalınca E Grubunu ikinci sırada bitirdi. Temsilcimiz 2. Turda ise F Grubu lideri Antalya ile karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçı Antalya Master takımı penaltı atışları sonrasında kazanarak adını üst tura yazdırırken Fikret Karaalioğlu’nun öncülüğünü yaptığı Yalova Masterler takımı ise 10. Cumhuriyet Kupasına veda etti.

Atilla Demirok anısına düzenlenen 10. Cumhuriyet Kupasını ise finalde Konya Masterler takımını 3-0 mağlup eden Irak Stars takımı şampiyon olarak tamamladı.

Editör: TE Bilişim