14-17 Ekim 2020 tarihleri arasında 10.Cumhuriyet Kupası bu yıl geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Konyasporlu eski futbolcu Atilla Demirok anısına düzenliyor.

Turnuvayla ilgili bilgi veren Fanatic Tour Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hakan Onkur, “Bu yıl 10.’sunu düzenleyeceğimiz Cumhuriyet Kupası, Konya Masterler ailesinden merhum Atilla Demirok adına düzenliyoruz. Mücadele eden 28 takıma da başarılar diliyorum. 4 gün boyuna Antalya’da futbol şöleni yaşanacak” diye konuştu.

Fikret Karaalioğlu’nun öncülüğünü yaptığı Yalova Masterler takımı ise Antalya’da bulunan Sueno Hotel’in ev sahipliği yaptığı 10.Cumhuriyet Kupası’na galibiyetle başladı.

Bu yıl 28 takımın 7 grupta mücadele ettiği organizasyonda Yalova ekibi E Grubunda Sanayi Master, Denizli Master ve Tatvan Master takımlarıyla aynı gruba düştü. Kadrosunda birçok yıldız oyuncuyu barındıran Yalova Masterler takımı rakibi Tatvan Masterlerini 2-0 yenerken goller ise Murat Akdeniz ve Murat Erensoy’dan geldi.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz turnuvadaki ikinci maçını Sanayi Master, üçüncü maçını ise Denizli Master takımlarıyla oynayacak.

Editör: TE Bilişim