U15 Avrupa Şampiyonası’ndan bronz madalyayla ayrılan Yalova Tersaneler Spor Kulübü’nün yıldızı İlayda Çin’in yanı sıra Termal Belediyespor’u ulusal ve uluslararası arenada başarıyla temsil eden Şevval Çayır, Sevim Akbaş ve Tuba Demir kadroda bulunuyor. Roma’da düzenlenecek olan U17 Avrupa Şampiyonası’na katılacak Milli Takımımız 25 Temmuz’da yola çıkacak. Yalova Belediyespor’dan Elif Yılmaz’ın yanı sıra teknik ekipte Yakup Yağcı, Yasin Akkan ve Veli Eriş bulunuyor. Dilan Kaya ise masör olarak görev yapacak.

U17 Kadın Milli takım kadrosunda yer alan sporculardan Yağmur Karabacan 40 kiloda, Hava Konca 43 kiloda, Büşranur Özmez 46 kiloda, Şevval Çayır 49 kiloda, Sevim Akbaş 53 kiloda, Tuba Demir 57 kiloda, İlayda Çin 61 kiloda, Duygu Gen 65 kiloda, Ayşe Erkan 69 ve Elmira Yasin’de 73 kiloda mindere çıkacak.

“Yasemin’den Millilere Sürpriz Ziyaret”

Öte yandan şampiyona öncesi Yasemin Adar Yiğit U17 Kadın Milli Takımına moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye Güreş Federasyonu Kadınlardan Sorumlu Asbaşkan Yasemin Adar Yiğit Dünya Şampiyonası için Niğde Demirkazık’ta hazırlık kampında bulunan U17 Kadın Milli Takımına moral verdi. Asbaşkan Yasemin Adar sporcular ile bir araya geldiği ziyarette sporcuların gelecek hedefleri, şampiyonaya hazırlık süreci ile ilgili sohbette bulundu.

Editör: TE Bilişim