21-26 Kasım tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan U-23 Dünya güreş şampiyonasına katılan Kadın Milli takımı hazırlıklarını tamamladı. Polonya’ya gidecek 8 kişilik sporcu kafilesinde Altınova Belediyespor’dan Evin Demirhan, Elif Yılmaz, Derya Bayhan, Aslı Tuğcu, Buse Tosun yer alıyor.
Teknik direktör Yılmaz Kurt yönetimindeki kadın Milli takımı 21 Kasım’da Polonya’nın yolunu tutacak. 23 Kasım Perşembe günü 55,58,63 ve 75 kilolarda mindere çıkacak olan sporcularımız Cuma günü de 48,53,60 ve 69 kilolarda madalya mücadelesi verecek. Kadın Milli takımında yer alan Evin Demirhan 48, Elif Yılmaz 53, Derya Bayhan 60, Aslı Tuğcu 63 ve Buse Tosun ise 69 kiloda mindere çıkacak.
Güreş federasyonu başkanı Musa Aydın U23 şampiyonasına çok sıkı bir şekilde hazırlandıklarını belirterek “Tüm takımlarımızın hazırlık kamplarını yakından takip ettik. Onlara sürekli destek olduk. Artık hazırlıklar tamamlanma aşamasına geldi. İlk kafilemiz 19 Kasım’da yola çıkacak. İnşallah Polonya’dan takım olarak en iyi sonuçlarla döneriz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim