21-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Polonya’da düzenlenecek olan U23 Dünya şampiyonası öncesinde hazırlıklarını Edirne’de sürdüren U23 Kadın Güreş milli takımında hazırlıklar son aşamaya geldi. Uzun zamandır Edirne’de çalışan Kadınlarımızda hedef zirvede yer almak. 
Altınova Belediyespor’dan Evin Demirhan, Elif Yılmaz, Nuray Karadağ, Derya Bayhan, Aslı Tuğcu, Buse Tosun ve Beste Altuğ’un yer aldığı kampı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ziyaret etti. Antrenörden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Musa Aydın sporcularla da sohbet etti. 
Aydın “Polonya’dan En İyi Sonuçlarla Döneceğiz”
Başkan Musa Aydın yaptığı açıklamada kadınlarda hazırlık döneminde sona geldiklerini belirterek,“Dünya şampiyonasına sayılı günler kaldı. Bugün kadınlarımızla beraberiz. U23 takımı bizim değer verdiğimiz yaş gruplarından biri. Son Dünya Şampiyonasında Yasemin Adar Dünya şampiyonu olarak bir ilke imza attı. O da buradan yetişen bir kızımız. Amacımız bu yaş grubundan yeni Yasemin’ler çıkarmak. Türk güreşi her geçen gün çıtasını yükseltiyor. İnşallah Polonya’dan hem Erkekler hem de Bayanlarda en iyi sonuçlarla döneceğiz ” dedi. 

Editör: TE Bilişim