Yalova Galatasaray Futbol Okulu Genel Koordinatörü Hidayet Öztekin’in Güneyköy Muhtarlığı Sadrettin Özen Spor Tesislerinde organize ettiği piknikte minik futbolcular hem piknik yaptılar hem de turnuvada ter döktüler.

Piknik sonrasında 6-9 yaş ile 10-13 yaş arası futbolcular hazırlık maçı yaparken, aileleri de heyecanlı bir şekilde müsabakaları izlediler.

Yalova Galatasaray Futbol Okulu ve Yaz Futbol Okulunda eğitim gören sporcular, futbol okulu antrenörleri ve aileleriyle birlikte Güneyköy’de düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendiler.

Bu tür organizasyonlar ile hem futbolcularımızı birbirine kaynaştırmak hem de ailelerimizi yakınlaştırarak tanıştırmayı hedeflediklerini belirten Yalova Galatasaray Futbol Okulu Sorumlusu Hidayet Öztekin, “Futbol okulumuzda eğitim gören yavrularımızın birbirleriyle aralarındaki bağları daha da kuvvetlendirmek, paylaşma ve arkadaşlık duygusunu en üst seviyeye çıkarmak, futbolcu ailelerinin de daha yakından tanışmalarını sağlamak amacıyla piknik organizasyonu düzenledik. Güneyköy Muhtarlığı Sadrettin Özen Spor Tesislerinde yaptığımız pikniğimize ilgilerini esirgemeyen köy muhtarımız Alpay Tekin’e Yalova Galatasaray Futbol Okulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Piknikte en ilginç görüntüyü ise stajyer antrenör olarak görev yapan ve Fenerbahçeli olan Samet İkiz’in Sarı-Lacivertli formayı giyerek sporcularıyla poz vermesi oldu.

 

Editör: TE Bilişim