Küçükler kategorisinde erkekler ve bayanlar olarak Türkiye şampiyonu olan sporcular, Yalova adına tarihi bir başarı elde ettiler. Yalova’nın spor tarihinde ilk kez böyle bir başarı elde eden minik sporcular tarihe geçtiler.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

Sporcuları ve öğretmenleri tebrik eden Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, sporcuların elde ettiği önemli başarıdan dolayı gururlandığını ifade etti. Teker teker sporcuların maçlarda yaşadığı duyguyu soran Başkan Koçal; “ Hepinizi tebrik ediyorum. Heyecanla, gururla maçlarınızı telefondan takip ettim. Sizinle gurur duyuyoruz. Yalova adına daha önce böyle bir başarı yoktu, bu yüzden halkımız adına size teşekkür ediyorum. Başarınızı tüm Yalova’ya duyurmamız lazım. Çünkü Yalova’da bir ilki başardınız. Bu başarının süreceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Müsabakalar hakkında bilgi veren Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Nergiz; “Kupayı kazanmak, şampiyon olmak çok önemli ancak daha önemli şeyleri yaşadık. Çocuklarımız duruşuyla, davranışlarıyla okullarımızı ve Yalovamızı en güzel şekilde temsil ettiler. Bu konuda çok olumlu tepkiler aldık. Sporcularımızın mağlup olduğu sette hatalı sayıyı rakip lehine düzeltmesi bizleri duygulandırdı. Bu, bence şampiyonluktan da önemli” dedi.

Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Mesut Acar ise; “Başarıların arkasında sizin de önemli katkınız var. Belediye olarak sporcularımıza ciddi imkânlar sağladınız. Gerçekten çok teşekkür ederiz. Bu başarılarımız sürecek." şeklinde konuştu.

Başkan Koçal, sporcularla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Editör: TE Bilişim