Sarı Lacivertli renklere gönül vermiş isimler İlimizde bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde koruma altında olan 23 çocuğun Fenerbahçe ile Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk arasında oynanan dostluk maçını izlemelerini sağladı.

Elde edilen tüm gelirlerin Rusya saldırısı zarar gören Ukraynalı sivillere harcanacak olan Fenerbahçe - Shakhtar Donetsk maçı büyük ilgi gördü. Yalova Fenerbahçeliler Derneği ise bir sosyal sorumluluk projesi olarak Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde koruma altında olan 23 çocuk ve 6 sorumlu personeli bu maçı izlemeye gönderdi.

Hayatlarında ilk kez maç izleyen 13 ile 18 arasında olan çocuklar kurum önünden uğurlandı.

İstanbul’a giden çocuklar Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksinde yer alan Ülker Stadyumunda ki maçı coşkuyla izlediler. Hayatlarında hiç görmedikleri bir atmosferle karşılaşan çocuklar unutulması güç bir gece geçirdiler. Hayatlarında ilk defa stadyumda bir maç izlediklerini ifade eden çocuklar, “Maçları stadyumda izlemek kesinle televizyonda izlemek gibi değil. Burada unutulmaz bir atmosfer var. Bugüne kadar ilk kez stadyumda maç izledik. Bu imkanı bize sağlayan Yalova Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerine ve kurum yöneticilerimize çok teşekkür ederiz” dediler.

Yalova Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ise, “Her zaman çocuklarımızın yanında olarak desteğimizi sürdüreceğiz.  Özel projelerle onları bir nebze olsun mutlu edebilmek adına çalışmalarımız devam edecektir” diye konuştular.

Editör: TE Bilişim