Final müsabakasında rakibi Çiftlikköy Mustafa Kemal Lisesi’ni 3-1 mağlup eden  Anadolu Öğretmen Lisesi A Futbol Takımı, Yalova şampiyonu olarak Haziran ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan finallerde yer alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Nike’nin ortaklığında düzenlenen 2013 yılı Liseler Arası Nike Halı Saha Ligi 20 Mayıs Pazartesi günü Anadolu Öğretmen Lisesi ile Çiftlikköy Mustafa Kemal Lisesi arasında Arena 77 Halı Saha Tesislerinde oynanan final mücadelesiyle sona erdi. temposu oldukça yüksek geçen mücadelede meşin yuvarlak 4 kez filelerle buluştu. Daha derli toplu ve takım oyununu ön planda tutan Anadolu Öğretmen Lisesi final maçını 3-1 kazanarak Yalova şampiyonu oldu. Öğretmen Lisesi’nin sayıları Kenan Çetin(2) ve Bilal Evren’den gelirken Çiftlikköy temsilcisinin tek golünü ise Ahmet İnce kaydetti. Çiftlikköy Mustafa Kemal Lisesi sporcusu Ersin Karaduman ise rakip fileleri 12 kez havalandırarak turnuvanın gol kralı oldu.

Anadolu Öğretmen Lisesi A Futbol Takımını kutlayan Organizasyonun Yalova Sorumlusu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Gökhan Kıran, “2013 yılı Liseler Arası Nike Halı Saha Ligi Yalova elemelerine toplamda 8 okuldan 12 takım katıldı. 120 öğrencimizin mücadele ettiği organizasyon sonucunda Haziran ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek finallere Anadolu Öğretmen Lisesi A Takımı katılmaya hak kazandı. Şampiyonluk sevinci yaşayan takımımızın finallerde ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz ve kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim