Konuyla ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Nike Halı Saha Ligi 1998, 1997, 1996 ve 1995 yılı doğumlu öğrenciler arasında düzenlenecektir. Takımlar en az 8 en fazla 10 sporcu öğrenciden oluşacak, yanlarında 1 idareci, 1 çalıştırıcı bulunacaktır. Aynı okuldan birden fazla takımla katılım olabilir. Aynı okulun takımları aynı grupta yer almamaları sağlanacaktır. Müsabakalarda 6 oyuncu (5 oyuncu+1 kaleci) yer alabilecek ve müsabaka listesine en fazla 10 oyuncu yazılabilecektir. Oyuncu değişiklik hakkı 4 olacaktır. Müsabakalar 15’er dakikalık 2 devre oynanacaktır. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında TFF amatör/profesyonel müsabakalarda yer almak amacıyla lisans almış sporculardan en fazla 2 kişi 10 kişilik takım listelerinde yer alabilir ve müsabakaya katılabilirler. Başvuru aşamasında;

http://www.nikehalisahaligi.com/NasilKatilirim.aspx
adresine girip sol tarafta yer alan  “internetten ön başvurunu yap” kısmına giriş yapıp ön başvuru yapılacak ve oluşan formun çıktısı alınıp okul müdürüne imzalatılacaktır. Daha sonra Takım kaptanları okul müdürünün imzalamış olduğu form ile birlikte her sporcu için web sitesinde yer alan Veli İzin Formu,  aile hekimlerinden alınacak Sağlık Raporu, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ile birlikte Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne gelerek evraklarını teslim edip kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.

Organizasyona katılacak tüm sporcu öğrenciler 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında okul sporları müsabakalarının herhangi bir branşında sporcu lisansına sahip olmaları gerekmektedir.  Lisansı olmayanlar ise Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sicil Lisans Servisine başvurup Okul Sporları Futbol lisansı çıkartmaları gerekecektir. Aksi halde müsabakalara katılamazlar. Organizasyonla ile ilgili her türlü bilgi ve haber  İl Müdürlüğünün web sitesi, facebook ve twitter hesaplarında yer alacaktır” denildi.

 

Editör: TE Bilişim