Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Yalova Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunu başarıyla tamamladı. Tuğrul Şener Stadyumu içerisinde bulunan dernek merkezinde yapılan seçim sonrasında üyelerin tamamının oyunu alan Şaban Ok güven tazelemiş oldu. Başkan Ok ve yeni yönetim kurulu üç yıl boyunca görev yapacak
Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Süleyman Çark’ında katıldığı kongrede Divan Başkanlığını Yalçın Tokay üstlendi. Tek liste ile gidilen seçim sonrasında Şaban Ok üst üste 6. Kez Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Yalova Şubesi’ne başkan seçilmiş oldu.
Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Yalova Şubesi’nin yeni yönetim kurulunda Şaban Ok, Ayhan Çalışkan, Coşkun Er, Sezai Kılavuz, Hasan Yıldırım, Ayhan Sarı ve Recep Demirci bulunuyor.
Özgüvenle çalışmaya devam edeceklerini belirten Şaban Ok,” 6. Genel Kurulumuzu başarıyla gerçekleştirerek seçimimizi yaptık. Genel Kurul üyelerimizin desteği ve verdiği güven ile yeniden başkan seçildim. Ben ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımla boş durmayarak yeni hedefler için mücadelemizi vereceğiz. Seçimlerin hem üyelerimize hem de yönetimimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim