Stat konusunda itirazlarının olmayacağına değinen Ok, play-out maçını yapacak 2 takım da Yalova’nın takımı olduğunu ve kendileri açısından hiçbir sorunun olmadığını söyledi.

Stat polemiğine son verecek açıklamalarda bulunan Altınova Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi ve Federasyon Sorumlusu Sedat Ok, ”Bütün şehirlerde şehir stadyumlarında oynanır bu maçlar. Maç yapacak 2 takımda Yalova'nın takımı. Bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Her hangi bir itirazda bulunmamız da söz konusu değil.  Ben maçın oldukça sportmen bir havada geçeceğine inanıyorum. İkisi de Yalova'nın takımı. Keşke bu maçı Yalovaspor'la oynamasaydık ama kısmet böyleymiş.  Top oynanmadan kazanılmıyor. Armutluspor çıktığında da Çiftlikköy’le oynamışlardı. İyi oynayan kazandı.  Tabi ki Yalovspor Yalova’nın adını taşıyan bir takım.

Yalovaspor'u biz hep bu ilin ağabey takımı olarak gördük. Yine aynı ağabey pozisyonuna gelmesini çok istiyorum. Bizi bir çok yerde de hep Yalovaspor temsil etti. Ancak yaşananlar Yalovaspor'u bizim gruba kadar indirdi. Her kademe düşmesinde de biz bundan büyük üzüntü duyduk. Yalovaspor'un tüm maçlarını da bizzat gidip izledim. Her ne kadar Altınova'da olsak da içimizde ki Yalovaspor sevgisi de yerini koruyor. Geçen sene Yalovaspor ile 2 kere karşılaştık. Herhangi bir sorun yaşamadık. Daha doğrusu Yalova’da oynadığımız hiçbir takımla biz sorun yaşamadık. Bu maçında tam bir dostluk havasında geçeceğine inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim