2016-2017 yılı Okul Spor Faaliyetleri  Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri toplantısı gerçekleştirildi. Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Spor Şube Müdürü Muhammed Uyğun, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Orçun Ayrım ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı.
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi veren İl Temsilcisi Ayrım,” İlimizin yıllara göre sporcu dağılımı olumlu. 2015 Yılında  3 bin üç olan  olan sporcu sayımız 2016  yılında 4.573’e yükseldi. Temennimiz her yıl sporcu sayımızı arttırarak başarılı sporcular yetişmektir” dedi.
Spor Şube Müdürü Muhammed Uyğun,” 2016 Eğitim-Öğretim yılında ilimizde 20 branşta faaliyette bulunduk. Emek verdiğimiz bu yolda daha iyi gelişmelere imza atmak istiyoruz. Her geçen sene yeni hedeflerle inşallah daha da  başarılı sporcu yetiştireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Yalova Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın ortak girişimleri sonucunda okul spor salonlarının antrenman salonu olarak hizmete açıldığının müjdesini verdi.


Editör: TE Bilişim