Yalova Belediyespor’un başarılı masa tenisçilerinden Garip Olcaş, Isparta’da katıldığı İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’ndan altın madalya ile döndü. 2 – 3 Nisan 2016 tarihleri arasında Işıkkent Spor Salonunda gerçekleşen İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda 100’ya yakın sporcu katıldı.
İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir, Federasyon Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel, Federasyon Genel Sekreteri Mehmet Koç, Mili Takım Antrenörü Gültekin Kartoğlu, Türkiye Şampiyonası için Isparta’yı gelerek, nefes kesen müsabakaları izledi.  Yalova’yı temsil eden Garip Olcaş Türkiye Şampiyonluğunu kazanarak Samsun’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.
Şampiyon olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Garip Olcaş,” Hedefim olan Türkiye Şampiyonluğunu elde ettim. Şimdi ise Dünya Şampiyonası var. Burada da derece elde edip Paralimpik oyunlarına katılmak istiyorum. Bana destek olan kulübüm Yalova Belediyespor’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim