14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen futbol organizasyonunda ilimizi temsil eden Yalova Masterlar Takımı, turnuvaya erken veda etti.
ilk maçında 1-1 berabere kalan, ikinci mücadeleden 3-0'lık net skorla ayrılan Yalova ekibi üçüncü ve son maçını 4-2'lik mağlubiyetle kapatınca gruptan çıkamadı.
Yalova futbolunun duayenleri gruptan çıkma şansını kıl payı kaçırdı. Ege Masterler Federasyonu, Trakya Veteranlar Ligi, Akdeniz Veteranlar ligi, ve Doğu Veteranlar Ligi işbirliği ile 14-15-16- ve 17 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen futbol turnuvası nefes kesen maçlara sahne oldu. İlimizi bu organizasyonda temsil eden Yalova Masterlar Takımı oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 4 puan topladı ancak gruptan çıkma şansını yitirdi. WOW Kremlin & Topkapı Palace Otel ve İç sahaları Kundu-Antalya’da düzenlenen ve 24 takımın sahne aldığı turnuvanın ilk maçında İzmir Simirnaspor ile karşı karşıya gelen Yalova kafilesi kıran kırana geçen maçta son dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Temsilcimizin golünü ilk yarının 12. dakikasında penaltıdan Alaattin Gişan kaydetti. Yalovalı Masterlar ikinci mücadelede ise adeta resital yaptı. Grubun güçlü ekiplerinden Adanaspor ile kozlarını paylaşan Yeşil-Kırmızılı ekibimiz, Taner Demir, Sedat Sanır ve Cem Solak'ın golleriyle rakibini 3-0 mağlup ederek gruptan çıkma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. Yalova kafilesi oynadığı iki maçta 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak performansıyla göz doldururken, grubun üçüncü ve son maçında ise Karşıyaka ile karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayan Yalova'nın futbol efsaneleri, rakip fileleri 2 kez havalandırmasına rağmen kalesinde 4 gol görerek gruptan çıkamadı ve organizasyona veda etti.
Editör: TE Bilişim