Her geçen gün artan başarı grafiği sonrasında Ömer Allar Kick Boks’un en büyük organizasyonlarından olan K1’den davet alarak Dubai’ye gitti. Dubai’de gerçekleştirilen  WFN Dünya Mücadele Ağı ve Birleşik Arap Emirlikleri Kickboks Federasyonu tarafından onaylı olan “Sharjah International Professional Fight Night 2” organizasyonunda boy gösteren Allar, Türk bayrağını ringde başarıyla sallandırdı.

Yalovalı sporcu Ömer Allar ilk turda Birleşik Arap Emirlikleri’nden Khodom Al Kaabi ile karşılaştı. Nefesleri kesen müsabakada rakibine karşı iyi performans çizen Yalovalı sporcu Ömer Allar, karşılaşma sonrasında Türk bayrağı ile ringde uzun süre boy gösterirken kupasını organizasyon yetkililerinin elinden aldı.

Dubai’de ki başarısından sonra göz dolduran Yalovalı sporcu Ömer Allar 2013 Haziran ayında Endonezya’da gerçekleştirilecek İslam Oyunları organizasyonunda mücadele edecek.

Hayallerinin gerçek olduğunu belirten Yalovalı Ömer Allar,” Bu benim için çok güzel duygu ve deneyim oldu. Hayalimde K1’de dövüşmek vardı. Buda gerçek oldu. Çalışmalarımın sonucunda Dubai’ye giderek mücadele ettim. Dünya’nın en iyi dövüşçüleri arasında yer almak benim için tarif edilemez bir duygu. Dubai’de ki organizasyonda bana beğenildiğimi söylediler. Amerika’da yapılacak olan K1 şampiyonası için de teklif geldi. Benim bu günlere gelmemde uluslar arası ve Türkiye şampiyonlukları elde etmemde İstiklal Marşı’nı okutmam da maddi ve manevi destek veren antrenörüm Ali Kanberoğl’na da teşekkür ediyorum. Bundan sonra katılacağım tüm organizasyonlarda hem Türkiye’yi hem de Yalova’yı başarıyla temsil edeceğim” dedi.

Editör: TE Bilişim