Yalovaspor tesislerinde gerçekleşen imza töreninde iki genç oyuncu kendilerini Yalovasporlu yapan imzayı attılar. Ailesiyle birlikte kulüp binasına gelen Ömer Bal, imzayı attıktan sonra Yalovaspor formasını giyerek poz verdi.

Hedefleri olan bir oyuncu olduğunu o yüzden Yalovaspor’un teklifini kabul ettiğini belirten Ömer Bal, “Hedefleri olan bir futbolcuyum. Hedefim süper ligde bir takımın formasını sırtıma geçirmek. Bugün Yalovaspor formasını giymek kısmet oldu. Oynadığım futbolla bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Transferimde anlayışla yaklaşan eski kulübüm Esnafspor başkanımız Günal Hürgezer'e ve Esnafspor yönetim kuruluna, Yalovaspor’lu olmamda emeği geçen Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin hocamıza, başkanımız Tamer Erbul'a ve Yalovaspor Yönetim Kurulumuza ve bu kararı almamızda beni destekleyen ve her zaman yanımda olan aile üyelerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ömer Bal transferi hakkında konuşanYalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Yalova futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli değerlerin başında gelen Ömer Bal'a Yalovaspor formasını giydirecek olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Benim Esnafsporlu yanımı beni tanıyan herkes çok iyi bilir. Esnafspor camiasının Yalovaspor'un yüzde yüz başarılı olması gereken şu zaman diliminde yuvasından yetiştirdiği Ömer Bal transferinde gösterdiği ve göstereceği ilgi ve nezakete teşekkür ettiğimiz gibi aynı zamanda böylesine kaliteli bir oyuncu yetiştirdiği içinde Esnafspor'a ayrıca Yalova futbolu adına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“Gökhan yuvada kaldı”

Ömer Bal transferinden sonra Doğanspor’da futbol hayatına başladıktan sonra Yalovaspor’a transfer olan ve alt yapı takımlarında oynayan en son Bölgesel Amatör Ligde yer alan Yeşil Kırmızılı ekibin formasını terleten Gökhan Kuru yuvada kaldı.

1994 doğumlu oyuncu orta saha ve ön libero mevkilerinde görev yaparken U-18 takımında forma giydiği 41 müsabakada 5 gol, Bölgesel Amatör Ligde de 10 kez Yalovaspor formasını sırtına geçirdi.

Yalovaspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirten Gökhan Kuru,” İdeallerim doğrultusunda Yalovaspor’da kaldım. Bu yıl yeşil kırmızılı forma ile patlama yapmak istiyorum. Beni yeniden Yalovaspor forması altında görmek isteyen Başkanımız Tamer Erbul’a, Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim