Acarspor Olağan Genel Kurulu’nda Divan Kurulu Başkanlığı’nı Muhsin Sevencan üstlendi. Sarı Lacivertli ekibin faaliyet raporu Genel Sekreter Mehmet Ali Uzman tarafından okundu. Acarspor efsanesi Çetin Zenginler kongreye telefon ile bağlanarak konuşma yaparken camiaya sahip çıkan herkese teşekkür etti.

Geçtiğimiz yıl elde edilen büyük başarılarda katkısı olan, yetiştirdiği sporcularının Acarspor bünyesinde futbol hayatına devam etmesini sağlayan Yalova’nın başarılı antrenörlerinden Halil Görtay’a Başkan Ömür Bayar tarafından  50.yıl forması hediye edildi.

Ömür Bayar’ın başkanlık görevini yürüteceği Acarspor’un yeni yönetiminde Mehmet Ali Uzman, Mehmet Şenduran, Selahattin Yıldız, İsmail Dilsizoğlu, Faruk Yiğit, İsmail Hakkı Akar, Ahmet Harputoğlu, Bülent Tütüncü, Batuhan Şener, Taylan Özgür Arıman, Reha Çalışkan, Tolga Mangır, Zafer Odabaşı bulunuyor.

Seçim sonrasında üyelere seslenen Acarspor Kulübü Başkanı Ömür Bayar,” Modern kulübümüze yakışır bir tesise kavuştuk. Teknik ekibimizin güncellenmesiyle birlikte geçmişte olduğumuz gibi gelecekte de önemli başarılara imza atmaya devam ediyoruz. Kulübümüzün emektarlarına 7’den 77’ye hepsine çok teşekkür ediyorum. Yönetim olarak en büyük sorunumuz Milli Emlak’a olan borcumuz idi. Bunu da el birliği ile köklerimizde bulunan birlik ve beraberlikle aştık. Ayrıca bu borcun ödenmesinde önemli destekleri olan Yalova Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’a da teşekkürlerimi sunuyorum. 52 yıllık tarihi olan bu kulüpte geçmişte nasılsa gelecekte de öyle olacak. Ülke sporuna yeni yetenekler sunacağız. İyi birer insan olmayı aşılayacağız. Yeni dönemde hedeflerimiz arasında Acarspor olarak branşlarımızın artmasıdır. Bununla birlikte kulübümüze bir spor salonu ve yatakhane inşası içinde gerekli girişimlere en kısa zamanda başlayacağız. Benimle birlikte yola çıkan ağabeylerime kardeşlerim ile bizlere her zaman destek olan camiamızı ayakta durması için hem maddi hem de manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim