Esnafspor’a 3 puanı ise kalesinde devleşen Orhan olurken, 90 dakika boyunca 6 net gol pozisyonu ve 1 de penaltı atışına izin vermeyerek getirirken maçında adamı oldu. . Ev sahibi takımda Mehmet 83. dakikada, Kadıköypsor’da ise Aytaç 45. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya ev sahibi takım Hızlı başladı. Müsabakanın 5. dakikasında gelişen Esnafspor atağında Selahattin takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Erken bulduğu golle oyunda üstünlüğü eline alan Mavi-Beyazlılar farkı arttırmak için Kadıköyspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında gelişen Esnafspor atağında Ömer, takımının ikinci golüne imzasını atarak durumu 2-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununa devam eden ev sahibi takım farkı arttırmak için Kadıköyspor kalesine yüklenmeye devam etti. 55. dakikadaki Esnafspor atağında Murat, rakip fileleri havalandırarak skoru 3-0’a taşıdı. İkinci yarıya da golle başlayan Mavi-Beyazlılar rakip kaleye gol için yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 62. dakikasında gelişen Esnafspor atağında ilk golün sahibi Selahattin bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skor 4-0 oldu. Rakip kalede bulduğu net gol pozisyonlarından yararlanamayan ve saç baş yolduran konuk ekip Kadıköyspor ise kalesinde gördüğü şok gollere rağmen maçı bırakmadı. Kırmızı-Siyahlı ekip mücadelenin son 10 dakikasında inanılmaz bir bası kurarak farkı azaltmak için Esnafspor kalesine yüklenmeye başladı.

Mücadelenin 80. dakikasında gelişen Kadıköyspor atağında Enes, takımının ilk golüne imzasını atarak skoru 4-1’e getirdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra ani gelişen Kadıköyspor atağında konuk ekip serbest vuruş kazandı. Ceza yayının 1 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Enes, meşin yuvarlağı enfes biri vuruşla filelerle buluşturarak durumu 4-2’ye getirdi ve farkı 2’ye indirdi. Bu dakikadan sonra karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca Esnafspor sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı.

 

1.A.K.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Tolga Atasever***, Ergin Şahinoğlu***, İrfan Demir***

Esnafspor: Orhan****, Yılmaz***, Hasan***, Fatih***, Mehmet***, O.Melih***, H.Çakar***, Ayberk***, Ömer***, Murat***, Selahattin***

Kadıköyspor: Bilal**, Ömer**, Samet**, Hüseyin**, Sefer**, Burak**, Enes**, Ataç**, Ali**, Cem**, Ozan**

Goller: Dk.5 Selahattin 1-0, Dk. 10 Ömer 2-0, Dk. 55 Murat 3-0, Dk. 62 Selahattin 4-0, Dk.80-84 Enes 4-2

Kırmızı Kartlar: Dk.83 Mehmet (Esnafspor), Dk.45 Aytaç (Kadıköyspor)

Editör: TE Bilişim