2011-2012 futbol sezonunda Doğanspor’un kalesini koruduğu dönemde 810 dakikada kalesinde sadece 3 gol görerek Sarı Kırmızılı ekibin şampiyonluğunda pay sahibi olurken kırılması zor bir rekora imza atmıştı.

Futbola Kırıkhan Gençlerbirliği’nde başlayan tecrübeli file bekçisi daha sonra Kırıkhanspor’un altyapısına katılmıştı. Buradan Beşyüzevlerspor’a transfer olmuştu. Futbolda ki macerasına Yıldız Tarabya, Reyhanlı Belediyespor ile devam eden Orhan Yıldız Yalova macerasına 2008 yılında Çiftlikköy Belediyespor ile başladı. 1 sezon Çiftlikköy Belediyespor’un formasını giyen tecrübeli eldiven sonrasında Armutlu Belediyespor ve 2011-2012 futbol sezonunda Doğanspor’un kalesini korumuştu.

Sonrasında ise tecrübeli eldiven Sultaniyespor’un yolunu tutarken, ayrıca Esenköyspor, Kadıköyspor, Safranspor ve Çınarcık Belediyespor formalarını sırtına geçirirken takımlarının başarılarında pay sahibi olmuştu.

Beşyüzevler, Yıldız Trabya ve Kırıkhanspor’da yaşadığı şampiyonlukların yanı sıra Yalova’da da Çiftlikköy Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Doğanspor, Kadıköyspor ve Safranspor’da kupa sevinci yaşadı.

Sezonun ilk yarısında Çınarcık Belediyespor ile başarılı maçlar çıkartarak takımının Süper Amatör Kümeyi ikinci sırada bitirmesini sağlayan Yıldız, sezonun kalan bölümünde ise Kurtköyspor kalesini korudu.

Bordo-Yeşilli ekibin sezonun ikinci yarısındaki harika performansı ve son 8 haftada topladığı 20 puanla Orhan Yıldız’ın kalesinde devleşmesiyle büyük rol oynadı. Tecrübeli eldiven 26 Haziranda oynanacak maçla birlikte 2021-2022 sezonunu tamamlayacak. Başarılı kalecinin 2022-2023 sezonunda hangi takımın kalesini koruyacağı ise merak konusu olmaya başladı.  

Editör: TE Bilişim