Yalova’da tatlı denilince akla ilk gelen noktalar arasında yer alan firmanın sahibi genç iş insanı Hüseyin Örs, Mavi Beyazlı kulübe antrenman malzemelerine sponsoru olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

26-27 Kasım tarihlerinde başlayacak lig maçları öncesinde Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’nün başarılı çalıştırıcıları Hüseyin Kutrup ve Uğur Akalp’in yanı sıra oyuncular, Gaziantep Örsoğlu Baklavaları’nı ziyaret edip Örs’e teşekkür ettiler.

Teknik heyet ve oyunculara tatlı dopinginde bulunan Hüseyin Örs, fırsat buldukça Mavi Beyazlı ekibin maçlarını takip edeceğini söyledi.

“Gençler bizim her şeyimiz”

Yalova’yı hentbolda başarıyla temsil eden Zirve Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek vermekten mutluluk duyduklarını belirten Gaziantep Örsoğlu Baklavaları sahibi genç iş insanı Hüseyin Örs, “Gençlerimiz geleceğimiz. Örsoğlu Baklavaları olarak gençlerimize her zaman ve her yerde destekte bulunmaktan gurur duyuyoruz. Gençlerimize gelecekte başarılar diliyoruz. İnşallah Yalova Zirve Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Erkekler Hentbol 2. Ligi’nde ilimizi başarılı bir şekilde temsil ederek şampiyonluğa ulaşacaktır. Hocalarımıza ve sporcularımıza güvenimiz tam. Biz de hem gençlerimize destek hem de diğer firmaları da teşvik etmek amacıyla kulübümüz için çorbada tuzumuz olsun amacıyla elimizden geldiğince destekte bulunmaya çalışıyoruz. Antrenman malzemelerine sponsorluk desteği vererek takımımızın yanında yer aldığımızı belirtmek isterim. Başta Hüsetin Kutrup hocamız ve kaptanımız Uğur Akalp olmak üzere, tüm takıma ve camiaya şampiyonluk yolunda başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

“Örsoğlu Baklavalarına teşekkür ediyoruz”

Örsoğlu Baklavalarına desteklerinden ötürü teşekkür eden Zirve Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Hüseyin Kutrup, “2. Lig’de mücadele edeceğimiz yeni sezon öncesi kulübümüze katkılarından dolayı Örsoğlu Baklavalarına teşekkür ederiz. Ayrıca yeni sezon maratonu öncesi takımımızı mekanlarında ağırlayıp sporcularımıza tatlı dopinginde de bulundukları için ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Takım kaptanı Uğur Akalp de kulübe destekte bulunarak moral veren Örsoğlu Baklavaları sayesinde kendilerini daha güçlü hissettiklerini dile getirdi.

Editör: TE Bilişim