Mavi-Beyazlılara 3 puanı getiren gollere Sinan(2), Tayfun ve Emirhan imzasını atarken, ev sahibi takım Kurtköyspor’un tek sayısı ise İbrahim’den gelirken Mahmut ve Burhan maç sonunda gördükleri direk kırmızı kartlarla cezalı duruma düştüler.

Ahmet Saraç sahasında  oynanan mücadeleye konuk ekip Ortaburunspor oldukça hızlı bir başlangıç yaptı ve 2. dakikada geliştirdiği atakta Sinan’ın golüyle skoru 1-0’a getirdi.

Bu golden sadece 2 dakika sonra ani gelişen Ortaburunspor atağında Tayfun skoru 2-0 yapan golü rakip filelerle buluşturdu. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan konuk ekip farkı arttırmak için Kurtköyspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 21. dakikasında gelişen Mavi-Beyazlıların atağında ilk golün sahibi Sinan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydederek durumu 3-0’a taşıdı ve ilk yarının skorunu belirledi.

Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Ortaburunspor’un 52. dakikada geliştirdiği atakta Emirhan attığı golle skoru 4-0 yapan isim oldu. Kalesinde gördüğü gollerle 4 farklı yenik duruma düşen ev sahibi takım Kurtköyspor’un 86. dakikada geliştirdiği atakta İbrahim, meşin yuvarlağı rakip filelerle buluşturdu ve durumu 4-1’e getirerek karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Erdal Ergül ***, Gökhan Çağşırlıoğlu ***, Ramazan Coşkun ***

Kurtköyspor: Muammer **, Mahmut *, Eren xx, Ali Rıza **, Taha **, Ömer **, Musa **, Okan **, İbrahim **, Onur **, Burhan *

Ortaburunspor: Hakan ***, Mehmet Ali ***, Okan ***, Emrah ***, Erhan ***, Soner ***, Ali ***, Tayfun ***, Sinan ***, Emre ***, Cüneyt ***

Goller: Dk. 2 Sinan 0-1, Dk. 4 Tayfun 0-2, Dk. 21 Sinan 0-3, Dk. 52 Emirhan 0-4, Dk. 86 İbrahim 1-4

Kırmızı Kartlar: Dk. 90+3 Mahmut, Burhan (Kurtköyspor)

Editör: TE Bilişim