Hafta sonunda Çınarcık Belediyespor’la karşılaşacakları derbi mücadelesine Vali Erol’u davet eden Başkan Oruç, yönetim olarak üstlendikleri vizyon ve misyonu aktardığı ziyaretinde birçok konuya değindi.

Geride kalan hafta sonunda Emniyet güçleriyle yaşadıkları sıkıntının da masaya yatırıldığı ziyarette Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç, kolluk kuvvetlerinin her zaman yanlarında olduklarını hafta sonunda yaşananların amatör spor ruhuna yakışmadığını dile getirerek hem kulüp yöneticilerine hem de sporseverlere daha hassas davranmaları gerektiğine de vurgu yaptı.

“Valimize ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum”

Birçok konunun masaya yatırıldığı ziyaret sonrasında Yeşilovaspor Başkanı Yalçın Oruç,” Sayın Valimiz Muammer Erol’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman yanında olduğunu ve destek vermeye devam edeceğine vurgu yapması bizleri sevindirdi. Ayrıca ziyaretimde beni kırmayarak yanımızda olan destek veren AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanımıza Umut Güçlü’ye de teşekkürü borç biliriz. Ziyaretimizde yönetim olarak üstlendiğimiz vizyon ve misyonu aktardık. A Takım seviyesinde hedefimizin bu sezon şampiyonluk, sonraki senelerde Bölgesel Amatör Lig ve TFF 3. Lig olduğuna vurgu yaptık. Tesisleşmenin ülke futbolunda olmazsa olmazı olduğunu bunun için çalışmalara başladığımızı belirttik. Ayrıca güçlü bir altyapı oluşturduğumuzu şampiyonluk kazanacağımız liglerde Yalova’yı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalıştığımızı aktardık. Sevgili valimizi hafta sonunda Çınarcık Belediyespor’la oynayacağımız müsabakaya da davet ettik. Kendisi de bu karşılaşmada tribündeki yerini alacağını belirtti” açıklamasında bulundu.  

Editör: TE Bilişim