Geçtiğimiz sezon ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Ligde bu yıl 2. Yılını yaşayacak Armutlu Belediyespor’da kulüp başkanı Levent Öztürk sezon öncesi açıklamalarda bulundu.

Armutlu Belediyespor’un her zaman hedefi olduğuna dikkat çeken Öztürk, yeni sezonda üst sıraları zorlayacak güce sahip olduklarını belirtti.

Bölgesel Amatör Ligin çok farklı olduğuna dikkat çeken ve bu sene tecrübe kazandıklarını belirten Armutlu Belediyespor Başkanı Levent Öztürk, “2011-2012 sezonunda mücadele ettiğimiz grupta Kestel Belediyespor ve Bursa Merinosspor takımları yeni sezonda da 9. grupta yer alacak. Bu takımlarımızın dışında Mudanyaspor, Yenişehir Belediyespor, Çanakkale’den Bigaspor ve Bozcaadaspor, Balıkesir’den Ayvalıkgücü, Gönen Belediyespor ve Balıkesir Belediyespor ekipleri yer alacak. Ancak yeni rakiplerimiz hakkında şu an için bilgi sahibi değiliz. Şu an için bir şey söylemek erken olur. Zamanla rakiplerimizi tanıma fırsatı bulacağız. Ancak biz her zaman hedefe oynayan bir takımız ve asla hedefsiz lige başlamadık. Altınova Belediyespor, Armutlu Belediyespor ile birlikte 4 Bursa, 4 İstanbul, 3 Balıkesir, 2 Çanakkale olmak üzere grubumuzda toplamda 15 takımın yer alıyor. Her takımın kendine göre hedefi var. Bizimde Armutlu Belediyespor olarak hedefimiz yukarıya oynamak. Bunu başaracak güce ve kaliteye sahip bir kadromuz var. Bu sezon deplasmanlar daha uzak olacak, fakat bunun bizim için bir dezavantaj olacağını sanmıyorum. Aynı takımlarla oynayacak olmamız avantaj olarak gözükse de, yeni ekiplerle karşı karşıya gelecek olmamız ligi daha heyecanlı hale getirecek. Yeni sezonda öncelikle takımımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ayrıca ilimizi temsil eden bir diğer takımımız olan Altınova Belediyespor’a hem ligde hem de Türkiye Kupasında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim