Ligin dibine demir atan Turuncu Sarılı ekibimiz 22. Hafta maçları kapsamında şampiyonluk adaylarından İzmit Belediyespor’u konuk edecek. Bugün 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saatler 16:00’ı gösterdiğinde başlayacak. TBF’nin Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak ve her iki takım içinde büyük önem taşıyan karşılaşmada Abdullah Koputan, Mustafa Topaloğlu ve Salih Acar hakem üçlüsü görev yapacak. Ligin ilk yarısında Kocaeli’nde oynanan maçı İzmit Belediyespor 70-59 gibi farklı skorla kazanmayı başarmıştı. 

Elazığ İl Özel İdare, Tourism x Boğaziçi Basketbol ve Tarsus Belediye mağlubiyetlerine 77-63’lük Turgutlu Belediyespor galibiyeti ile dur diyen Turuncu Sarılı ekibimiz geçen haftayı Karşıyaka Çarşı Koleji’nin ligden çekilmesiyle maç yapmadan geçmişti. Ömer Petorak yönetiminde son çalışmasını 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştiren VİP rakibine bu sezon 5. Yenilgisini tattırmak istiyor.

“Tüm Yalovalıları maça bekliyoruz”

HDİ Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin,” Bu sezonki belki de en kritik maçımızı oynayacağız. Tüm Yalovalıları takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Verecekleri destek Yalova’nın perilerine moral olacak. Alacağımız galibiyetle birlikte çıkışa geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim