Son iki maçında aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından kurtulan Turuncu Sarılı ekibimiz bugün evinde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’u ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yapacağı karşılaşma saatler 15:00’ı gösterdiğinde start alacak. TBF’nin Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak müsabakada Cemil Uygül, Sedef Yarıcı ve Mustafa Çeltiker hakem üçlüsü düdük çalacak.

Hafta arasında yabancı oyuncusu Davion Gayle Wingate ile yollarını ayıran HDİ Sigorta Yalova VİP geçen sezon kadrosunda yer alan ve iyi işler çıkartan Gözde Yürük’ü yeniden takıma kazandırmıştı. Yunus Yılmaz yönetiminde Gürespor maçına tam kadro olarak hazırlanan Turuncu Sarılı ekibimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak rakibini devirip çıkışını sürdürmek istiyor.

“Tüm Yalova’yı Bu Maça davet Ediyorum”

HDİ Sigorta Yalova VİP Genel Menajeri Alper Erin,” Son iki haftada aldığımız galibiyetler bize büyük moral oldu. Önümüzde Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor maçımız var. Bu maça tüm Yalova’yı davet ediyorum. Bizim için çok kritik bir maç. Buradan sesleniyorum gelin Yalova’nın perilerinin yanında olun destek verin heyecanlarına ortak olun. Verilecek her destek takıma büyük moral olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim