Hafta boyunca hazırlıklarını İstanbul’da gerçekleştiren Murat Yapıcı’nın öğrencileri, Pazar günkü maç öncesinde averajla grupta 3. Sırada yer alırken, İstanbulgücü ise ikinci sırada bulunuyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig A Grubu’ndaki temsilcimiz ikinci hafta maçları kapsamında İstanbulgücü ile karşılaşacak. Ligin ilk haftasını galip kapayan iki takımın zorlu kapışmasında temsilcimiz VİP Gençlikspor, güçlü rakibini devirmeyi planlıyor. İstanbulgücü ile Yalova VİP Gençlikspor arasında pazar, İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda yapılacak olan müsabaka, saat 14.00’te başlayacak.

İstanbulgücü’nün güçlü bir ekip olduğuna vurgu yapan VİP Gençlikspor başantrenörü Murat Yapıcı,” Grubun açılış haftasında evimizde Sakarya Üniversitesi’ni farklı mağlup ederek iyi başlangıç yaptık. Ancak o maçta iyi hücum ederken kötü savunma yaptık. Şimdi ise rakibimiz İstanbulgücü. Bu maçta hem savunmayı hem de hücumu iyi yapmamız gerekiyor. Maçı ancak böyle kazanabiliriz. Bu sezon play-offları hedefliyoruz. Bu yüzden her maçımıza final havasında hazırlanıp çıkacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İstanbulgücü ile zevkli ve çekişmeli maç oynayacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim