Büyük çekişmeye sahne olan grubun 11. Haftasında Karadeniz deplasmanında MFA Zonguldak DSİ’ye konuk olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz rakibine 3-1 mağlup oldu. Bu sonuçla puanını 26’ya yükselten ev sahibi ekip Play-Off’a bir adım daha yaklaştı. Evine mağlubiyetle dönen Semt77 Yalovaspor 22 puanda kaldı.

Zonguldak-Site Spor Salonunda oynanan maça taraftarlar büyük ilgi gösterdi. İlk sete iyi başlayan taraf MFA Zonguldak DSİ takımı oldu. Seyirci desteğini de arkasına alan Karadeniz temsilcisi 26 dakika süren birinci seti 25-17 kazandı.

1-0 geriye düşen Semt77 Yalovaspor ikinci sette harikalar yarattı. Özer Özger’in öğrencileri rakibiyle kıyasıya mücadeleye tutuşurken 29 dakikanın ardından 25-22 üstünlük sağlayıp durumu 1-1’e getirdi. Kazanan tarafından büyük ölçüde Play-Off’u garantileyeceği maçın üçüncü setinde nefesler tutuldu. İlk bölümler başa baş geçti. Ancak elleri titremeyen Zonguldaklı oyuncular 25 dakikanın ardından 25-17’yle durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü set büyük heyecana sahne oldu. Hataların minimum seviyeye indiği bu seti de 25 dakika sonunda kazanan MFA Zonguldak DSİ karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim