Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, geçen yıl başarılı bir şekilde temsil ettikleri Deplasmanlı Bayan Voleybol Liginde bu yıl olmayacaklarını söyledi.

Antrenör Nejdi Serbest ile yola devam edeceklerini belirten Yıldırım, birçok oyuncusunun eğitim için farklı illere gidecek olmasından dolayı böyle bir karar aldıklarını ancak yerel liglere katılacaklarını da sözlerine ekledi.

Yönetim kurulu ile ortak karar aldıklarını belirten Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Selami Yıldırım, 2012-2013 sezonunu geride bıraktıktan sonra yeniden oturup bir karar alacaklarını branşları artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

2011-2012 voleybol sezonunda Bölgesel Deplasmanlı Bayan Voleybol Liginde mücadele eden Polisgücü Bayan Voleybol takımı Nejdi Serbest yönetiminde 2 galibiyet ve 6 mağlubiyet almış topladığı 7 puanla grubunu 5. Sırada tamamlamıştı. Polisgücü Bayan Voleybol takımı geçtiğimiz sezon ilk Yalova derbisini de kazanan takım olmuştu.

“Belediyeler çalışmalarına devam ediyor”

Öte yandan 2012-2013 sezonunda Bölgesel Deplasmanlı Bayan Voleybol Liginde mücadele edecek Yalova Belediyesi ve Çiftlikköy Belediyesi takımları çalışmalarına devam ediyor. Polisgücü’nün gelecek yıl bu ligde mücadele etmemesi sonucunda bu sezon iki takımımız Bölgesel ligde mücadele edecek. Geçen yıl Bölgesel Deplasmanlı Bayan Voleybol Liginde F Grubunda yer alan takımlarımızdan Çiftlikköy Belediyesi 10 karşılaşmada 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile topladığı 13 puanla ligi 3. Sırada tamamlayarak Yalova takımları arasında ligi en iyi yerde noktalamıştı. Yalova Belediyesi ise sezon boyunca şanssızlıklar yaşamış 10 maçta 2 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile topladığı 7 puanla aynı puana sahip Polisgücü’nün averaj farkıyla ligi 6. Sırada tamamlamıştı.

Editör: TE Bilişim