Yalova Ahmet Saraç Sahasında Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız ve Polisgücü Yönetim Kurulu’nun tam kadro olarak yer aldığı sezon açılış renkli anlara sahne oldu.

Polisgücü U-19 ve U-16 takımında yer alan futbolcularla tek tek tanışan Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız, 2012-2013 futbol sezonun da Tuğrul Şener ve ekibine başarı dileklerinde bulunurken, kulüplerini en iyi şekilde temsil etmelerini ahlaklı ve sportmence davranmalarını istedi.

Tuğrul Şener ismiyle Yalovalıların Polisgücü’ne daha bir özenle baktıklarını dile getiren Polisgücü Başkanı Selami Yıldırım,” Yalova’nın Türk futboluna armağanı olan Tuğrul Şener ağabeyimizi takımımıza kazandırdıktan sonra Yalova’nın ve Yalovalıların takımımıza duyduğu özen fazlalaştı. Bu da doğru ismi takımımızın başına getirdiğimiz bizleri çok mutlu etti. Tecrübesi ve bilgisiyle takımımıza ve bizlere çok şey öğreteceğinden eminiz” dedi.

Bir dönem Yalovaspor Genel Menajerliğini yapan ilk kez teknik direktörlük deneyimini Polisgücü’nde yapacak olan Tuğrul Şener’in yardımcılığını ise Coşkun Güngör yapacak.

Polisgücü U-19 ve U-16 takımının kısa antrenmanı sonrasında Polisgücü Yönetim Kurulu tarafından getirilen baklava futbolculara ve teknik heyete ikram edildi.

Editör: TE Bilişim