Kırmızı Beyazlı takıma farklı galibiyeti getiren gollere Fehmi(3) ve Görkem(3) imzasını atarken, Polisgücüspor puanını 10’a çıkartarak 3. sıraya yükseldi. Ev sahibi ekipte 11. dakikada gelişen atakta pozisyon sırasında yerde kalan ve sağ dizi dönen Mehmet Emin, arkadaşları tarafından sedyeyle saha kenarına alınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleye iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Polisgücüspor gol için rakip kaleye ataklarını yoğunlaştırdı. Müsabakanın 31. ve 34. dakikalarında gelişen ataklarda Fehmi 2 gol birden atarak skoru 2-0’a taşıyan isim oldu. Üst üste bulduğu gollerle oyunda kontrolü eline alan Kırmızı-Beyazlılarda 45. dakikada gelişen atakta Görkem, meşin yuvarlağı Yalova Sahilspor ağlarıyla buluşturdu ve durumu 3-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Mücadelenin ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Kırmızı-Beyazlı ev sahibi takım gol için rakip kaleye yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 50. dakikasında gelişen atakta ilk 2 golün sahibi Fehmi bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü, takımının dördüncü golüne imzasını attı ve skoru 4-0 yaptı. Mücadelenin 79. ve 90+4. dakikasında gelişen Polisgücüspor ataklarında sahanın yıldızlarından Görkem 2 gol daha atarak hat-trick yapan bir diğer isim oldu ve durumu 6-0’a taşıyıp karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

2.A.K.

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Engin Özgür***, Ramazan Coşkun***, Mesut Boz ***

Polisgücüspor: Serkan *** (Volkan **), Sercan ***, A.Veysel ***, Y.Sinan ***, Emre ***, M.Burak ***, Murat Polat ***, Murat Gülen ***, Enez ***, M.Emin **(Görkem ****), Fehmi *** (Suat **)

Yalova Sahilspor: Kemal **, Ahmet **, Fatih **, Burak **, Erkan **, Metin **, Fatih Beğiş **, Kadir **, Doğuşcan ** (Samet **), Kemal Demir **, Mustafa **

Goller: Dk. 31-34 Fehmi 2-0, Dk. 45 Görkem 3-0, Dk. 50 Fehmi 4-0, Dk.79-90+4 Görkem 6-0

 

Editör: TE Bilişim