Polisgücü yönetim kurulu üyelerinin desteğini alarak büyük bir özveri ile seçmelere katılan 3 genç futbolcu 5 tur sonunda ilk 50’ye kaldılar. Geleceği parlak görülen Arif Verimli, Kaan Akdağ ve Oğuzhan Sevimli Sakaryaspor yöneticileri tarafından gelecek sene içinde seçmelere davet aldılar.

Gelecek yıllarda alt yapıya daha fazla önem vereceklerine vurgu yapan Polisgücü Futbol Şube Sorumlusu Saim Meral, Sakaryaspor’un denemelerine katılan ve ilk 50 futbolcu arasında kalan Arif Verimli, Kaan Akdağ ve Oğuzhan Sevimli’nin Altınova Belediyespor’unda seçmelerine katılacaklarını dile getirdi.

Ellerinden geldiğince futbolcularına destek vereceklerini belirten Meral, “Türk futboluna Polisgücü takımından daha fazla futbolcu kazandırmak istiyoruz. -19 takımlarında forma giyen Arif Verimli, Kaan Akdağ ve Oğuzhan Sevimli geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor’un denemelerine katıldılar ve ilk 50 arasına kaldılar. Gelecek sezon için Sakaryaspor yöneticilerden davet aldılar. Bu bizleri mutlu etti. 3 futbolcumuz 2-3 Ağustosta Altınova Belediyespor tarafından yapılacak seçmelere de katılacaklar” dedi.

Editör: TE Bilişim