Bugün 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka saatler 18:00’ı gösterdiğinde başlayacak. Karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube kanalı olan TBF TV’den canlı olarak yayınlanacak. Hafta sonunda alınan 91-66’lık Bornova Belediyespor mağlubiyeti sonrasında Yeşil Kırmızılı ekibimizde başantrenör Murat Yolcu ile yollar ayrılırken bu karşılaşmada takımın başında yardımcı antrenör Dağhan Oğuz çıkacak.

Federasyon Kupasında final oynayan temsilcimiz ligde oynadığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet ve 5 yenilgi aldı. Sezona COVİD-19 vakaları nedeniyle zorlanarak başlayan ancak son haftalarda aldığı galibiyetlerle dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor 8 maçta 5 galibiyet ve 3 yenilgi aldı.

“6 karşılaşma daha oynanacak”

Semt77 Yalovaspor- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçının yanı sıra bugün ve yarın 6 karşılaşma daha oynanacak. Bugün oynanacak maçlarda Mamak Belediyesi-Finalspor, BUDO Gemlik Basketbol-Samsunspor, Sigortam.net-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediye Basketbol-Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek. 10 Aralık Perşembe günü ise Global Connect Travel Düzce-Nadir Gold İstanbul Basket, Büyükşehir Hastanesi Konyaspor-Anadolu Basket maçları oynanacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Bornova Belediyespor  karşılaşması ise İzmir ekibinde ki COVİD-19 vakaları nedeniyle ertelendi.

Editör: TE Bilişim