2016-2017 sezonu okul sporları faaliyetleri kapsamında Yıldız Kız-Erkek Tenis ve Yıldız Kız-Erkek Bocce Petankt Türkiye Şampiyonaları 1-5 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İzmir’de yapılacak tenis müsabakalarında ilimizi erkeklerde 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, kızlarda ise Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu temsil edecek.
Antalya’da yapılacak Bocce Petankta müsabakalarında ise Yalova’yı Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu erkek takımı temsil edecek.
“İzmir’de 2 okulumuz mücadele edecek”
Kocaeli’nde bulunan İzmit Tenis Kulübü kortlarında yapılan bölge maçlarında bayanlarda Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu erkeklerde ise 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu temsil etmiş ve adlarını son 16’ya yazdırmıştı.
75. Yıl Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, İzmir’de bulunan Universiad tesislerinde Türkiye finallerinde Sinan Dinç, Batuhan Aslım, Efe Gak ve Buğra Türkoğlu’ndan oluşan takımıyla mücadele edecek. Şehit Ahmet Uzun Ortaokulu ise  Sevinç Saybo, Kardelen Bengisu Çetin, Evin Apsin ve Hilal Mira Yavuz’la şampiyonluk arayacak. Her iki okulumuzun tenis takımlarına ise Mustafa Terzi antrenörlük yapacak.
“Bocce Petankta gözler Orgeneral’e çevrildi”
Yalova şampiyonu olarak Ankara’da mücadele eden Orgeneral Selahattin Risalet Demircioğlu Ortaokulu bocce petank takımı oynadığı maçlarda 8 galibiyet alarak adını Türkiye finallerine yazdırdı. Son 16 takım arasına kalan Ercan Tepecik ve İsmail Gümüş’ün öğrencileri, 1-5 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak final müsabakalarında tarih yazmak istiyor.

 

 

Editör: TE Bilişim