Gönen Belediyespor Ersin ve Sonat ile anlaştı

Balıkesir’in Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerinden Gönen Belediyespor, Karagümrük, Bingöl Belediye, Üsküdar Anadolu gibi Kulüplerde kaptanlık yapan, uzun yıllar Profesyonel olarak futbol oynayan ve geçtiğimiz sezon Düzcespor’da görev yapmış olan başarılı stoper Ersin Civan ile eski “Silivrisporlu” olarak bilinen ve son olarak İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Çekmeköyspor’da görev yapmış olan başarılı defans oyuncusu Sonat Gügercin ile anlaştılar.

Gönen Belediyespor  sezon açılışı nedeniyle Erdekspor ile oynadığı maçta rakibi 2-2 berabere kaldı.

Gönen Belediyespor’un Erdekspor karşısında gollerini Emre Karadağ ve Ersin Civan atarken, Emre’nin 25 metreden attığı golü tribünlerden büyük alkış aldı. maçta ayrıca ilk golün pasını veren ve 85 dakika görev yapan Sinan Yüksel, Mustafa Akaya, Emre Karadağ, son 25 dakika oyuna giren ve mükemmel bir frikik golü atan Ersin Civan ve ikinci devrede oyuna giren ve çok iyi bir performans sergileyen Cem Erdem takımı adına sahanın iyileri olarak göze çarptılar. Erdekspor’un gollerini ise Apti ve Engin kaydettiler.

Küçükçekmecespor, ilk yarıda bulduğu gollerle kazandı

Küçükçekmecespor: 2 İstanbulspor Kulübü: 0

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup ekiplerinden Küçükçekmecespor ile Bölgesel Amatör Lig 10.Grup ekiplerinden İstanbulspor Kulübü, Küçükçekmece Metin Oktay Tesisleri’nde hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Yeşil Beyazlılar ilk yarıda bulduğu 2 gol ile maçı kazandı.

Karşılaşmada 18.dakikada Recep ve 23.dakikada Murat’ın kaydettiği goller ile ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. Sarı Siyahlılar ikinci yarıya tümüyle değişen 11’i ile çıktı. İkinci yarıda ekipler birbirlerine karşı net gol pozisyonlarına giremeseler de oynadıkları futbol ile ilerisi için oldukça ümit verdiler.

Vefaspor sezonu Cuma günü açıyor!

Bölgesel Amatör Lig'de, İstanbul’u temsil edecek olan Asırlık Çınar Vefaspor, 2012-2013 Futbol Sezonunu 14 Eylül 2012 Cuma günü açacak. Vefa Stadında düzenlenecek olan tören Vefa forması giymiş olan eki futbolcuların, saat 16’da Fatih Yaylaspor maçı ile başlayıp, Vefaspor-Tuzlaspor maçı ile devam edecek.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig 9. grupta mücadele edecek olan Vefaspor Kulübünden yapılan açıklamada, “Sezon açılışımıza Vefasporlular ile birlikte Amatör Futbola gönül vermiş olanları bekliyoruz” denildi.
Editör: TE Bilişim