Türkiye Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu Asbaşkanı, Milli Takımlar Sorumlusu Koray Girgin, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV 8’de yayınlanan Survivor 2017 yarışmasında Reflex Fitness Kulübü’nün 2 Milli sporcusu Deniz Gültekin(Denisa) ve Elif Şadoğlu’nun yarışacağını söyleyerek başarılar diledi. 21 Ocak Cumartesi akşamı başlayacak Survivor 2017 ünlüler kadrosunda İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk, Tarık Mengüç, Çılgın Sedat Milli atletler Sema Apak, Pınar Saka, Milli boksör Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül ünlüler takımında yer alıyor.Reflex Fitness Kulübü’nün sporcuları Deniz Gültekin ve Elif Şadoğlu, Survivor 2017’yi kazanmak için gönüllüler takımında mücadele edecek.
Deniz Gültekin kimdir?
Survivor 2017 gönüllüler takımının güzel yarışmacısı Denisa 24 Mart 1992 yılında İzmir de doğmuştur. İstanbul da yaşamakta olan 25 yaşındaki Survivor Denisa'nın asıl adı Deniz Gültekin'dir. Bu sezonun renkli isimlerinden olan Denisa milli bir sporcudur. Türkiye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluğu bulunuyor.
Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan Elif Şadoğlu 14 Aralık 1990 yılında İstanbul da doğmuştur. 26 yaşında olan güzel yarışmacı Elif Şadoğlu başarılı bir Fitness antrenörüdür. Survivor Elif Şadoğlu instagram hesabından da paylaştığı fotograflar neticesinde aktif olarak sporla ilgilenmektedir. Bu sezonun en iddialı isimlerinden olan Elif'in vücut geliştirme şampiyonluğu da bulunmaktadır. 
Güzelliği ve başarıları ile dikkat çeken Survivor Elif'in 3 şampiyonluğu bulunmaktadır. 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Fitness şampiyonu oldu. 2016 Dünya şampiyonu ve 2016 Avrupa şampiyonu dereceleriyle dikkat çekti. Elif Şadoğlu ayrıca hem voleybol, yüzme hemde hentbol ve atletizm yapıyor. Zumba ve Cycle GX türkiyenin en önde gelen hocalarından bir tanesidir.  

 

Editör: TE Bilişim