Sarı Siyahlı ekip şuanda Süper Amatör Kümenin liderlik koltuğunda oturan Yeşil Mavi ekiple 7 Ocak Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın provasını Marmara Masterler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yalova Belediyespor Master takımıyla oynadığı hazırlık maçıyla yaptı. Karşılaşmayı kulüp başkanı Yasin Yılmaz ve yönetici Serkan Kaya’da takip etti.

Amatör Saha-1’de oynanan maçı Safranspor, Murat Şimşek, Baran Akbaş(2), Serdar Bora ve Ömer Faruk Aykaç(2)’nin golleriyle kazandı.  İlimizin futbolda ki en başarılı isimleri arasında yer alan Hakan Toraman’ın çalıştırdığı Yalova Belediyespor Master takımının tek golüne penaltıdan Taner Demir imzasını attı.

Hazırlık maçında Sarı Siyahlı ekibin teknik patronu Sezgin Erenoğlu tüm oyuncularına şans vererek ilk ve ikinci yarıda farklı 11’lerle mücadele etti.

Safranspor Teknik Direktörü Sezgin Erenoğlu,” Süper Amatör Kümenin son şampiyonu olan ve bu sezonun şampiyonluktaki en güçlü adayı Negmar Tavşanlı Belediyespor karşısında güzel bir galibiyet aldık. Bunu şuanda lider konumdaki Yeşilova maçında tekrarlamak istiyoruz. Bu maç öncesinde kadrosunda Yalova’nın en önemli isimlerini barındıran Yalova Belediyespor Master takımıyla güzel bir hazırlık maçı yaptık. Başta takımın teknik direktörü Hakan Toraman ve oyuncu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Kendilerine Marmara Masterler Ligi’nde başarılar diliyorum. İyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Neler yapabileceğimizi bu sezon kazandığımız puanlarla ispatladık. Cumartesi günkü maçta da kazanmak istiyoruz. Safranspor’a gönül vermiş herkesi tribüne davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim