Açılışa Yalova Vali Muammer Erol, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz’la birlikte Sarı Siyahlı ekibin teknik heyeti, sporcuları ve köy halkı katıldı.

Organizasyonda Yalova Vali Muammer Erol, AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz konuşmalarını sundu.

“Emeği Geçen Devlet Büyüklerimize Teşekkür Ederim”

Safranspor Kulübü Başkanı Yasin Yılmaz,” Devlet büyüklerimizin verdiği destek ile uzun süredir beklediğimiz spor tesislerimize kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu tesisle birlikte Safranspor’umuzun geleceğini temin altında aldık. Hem Safran’da hem de civar köylerde bulunan çocuklarımız gençlerimizi Türk sporuna kazandırma adına var gücümüzle mücadele edeceğiz. Spor tesislerinin yanı sıra ayrıca köyümüz güzel bir mesire alanına da kavuşmuş oldu. Açılışı yapılan spor tesisi ve mesire alanının hem Yalova’ya hem de köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim