30 Haziranda yapılacak Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu öncesinde Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği, İstanbul Saha Komiserleri Derneği, Bursa Saha Komiserleri Derneği, Kocaeli Saha Komiserleri Derneği Yalova’da bir araya geldiler.

Tigem Tatil Park Tesislerinde Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok’un davetlisi olarak Yalova’ya gelen Ali Osman Özgül, Ercan Ütücü ve Süleyman Karadaş Yalova’da istişare yaptılar. Yalova’yı Ok’un yanı sıra Başkan Yardımcısı Seyfettin İşigüzel ve Veznedar Coşkun Er’de temsil etti.

Yalova’da bir araya gelen dernek başkanları Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi’nin İstanbul’a alınması yönünde karar aldıklarını dile getirdiler.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun da İstanbul’da olmasından dolayı bu kararı aldıklarını belirten Yalova Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, “Bu konuda TFF Milli Takımlar Sorumlu Üyesi Yemen Ekşioğlu’da bize destek veriyor. Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkez’inin İstanbul’da olması bizler için daha faydalı olacak. Bu konuda İstanbul, Bursa, Kocaeli Futbol Saha Komiserleri Derneği ile ortak karar aldık. 30 haziranda İzmir’de yapılacak Futbol Saha Komiserleri Derneği Genel Merkezi genel seçimlerinde İstanbul’u destekleyeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim