Karşılaşmaya iki takımda hızlı bir başlangıç yaptı. Mücadelenin 10. dakikasında gelişen Demirspor atağında Samet attığı golle skoru 1-0 yaptı. Ancak Polisgücüspor’un bu gole cevabı gecikmedi ve 3 dakika sonra geliştirdiği atakta Abdulcabbar’ın golüyle skorda eşitliği sağladı 1-1. Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan Demirspor yeniden oyunda kontrolü eline aldı ve gol için Polisgücüspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 37. dakikasında gelişen konuk ekibin atağında ilk golün sahibi Samet, durumu 2-1’e getirdi ve ilk yarının skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise sahada Demirspor ve Samet fırtınası esmeye başladı. İlk yarıda takımının 2 golünü kaydeden Samet 42. ve 45. dakikalarda gelişen Demirspor ataklarında 2 gol daha atarak skoru 4-1’e getirdi ve aradaki farkı 3’e çıkarttı.

Üst üste bulduğu gollerle oyunda üstünlüğü eline alan Kırmızı-Beyazlıların 78. dakikada geliştirdiği atakta sahanın yıldızlarından Samet bir kez daha sahneye çıkıp kendisinin ve takımının 5. golüne imzasını attı 5-1. Bu golden 2 dakika sonra gelişen Polisgücüspor atağında Ümit attığı golle durumu 5-2 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi.

 

U-16

Stat: Fevzi Çakmak Sahası

Hakemler: Emre İşler***, Yücel Taştan***, Y.İlkcan Deveci***

Polisgücüspor: Sefer**, Mehmet**, Septi**, Veysel**, Ümit***, Emre**, Ferhat**, Özcan**, Enes**, A.Cabbar***, Burakhan **

Demirspor: Ramazan***, Yunus***, Samet Sönmez***, Oğuzhan***, Samet Aktaş****, Cihan***, M.Abdülkadir***, Çağrı***, Furkan***, Selahattin***, Gökhan***

Goller: Dk.10 Samet Aktaş 0-1, Dk. 13 A. Cabbar 1-1, Dk. 37-42-45-78 Samet Aktaş 1-5, Dk.80 Ümit 2-5
Editör: TE Bilişim