Final karşılaşmasında Yalova Atatürk Stadyumunda Çanakkale ekibini 2-0’lık skorla deviren Yalova hakem ve gözlemciler takımı 2. kez şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Yalova Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve bu yıl 3.’sü düzenlenen 2. Bölge Şubeler Arası Futbol Turnuvasında Yalova Şubesi şampiyonluğunu ilan etti.

Bu yıl ki turnuvada ev sahibi Yalova’nın yanı sıra Bursa, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale, Eskişehir, Kütahya, Edirneli hakemler şampiyon olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.

İlk gün maçlarında rakiplerini mağlup ederek adını  yarı finale yazdıran Yalova ve Çanakkale takımları, yarı finalde Kütahya ve Bursa’yı eleyerek final biletini kapan ekipler oldu.

Atatürk Stadyumunda oynanan final maçında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesi nefesleri keserken, rakibine oranla çok etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi takım Yalova Şubesi, müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak 3.’sü gerçekleştirilen turnuvada 2. Kez şampiyonluğunu ilan etti.

Yalova ekibine şampiyonluğu getiren gollere ise Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı ve Ulusal Hakem Sefa Demir ile Ulusal Yardımcı Hakemimiz Serhat Tekgöz imza attı.

Maç sonrasında yapılan kupa töreninde turnuvanın dördüncüsü olan Eskişehir takımına ödülünü eski İl Hakem Kurulu Başkanı Nebi Soyutürk, üçüncülük elde eden Balıkesir ekibine kupasını İl Hakem Kurulu Başkanı Sedat Karaağaç, final maçını kaybederek ikinci olan Çanakkale takımına ödülünü Bölgesel Atama Sorumlusu Halit Gerçeker takdim ederken, turnuvada mutlu sona ulaşan Yalova Şubesine ise şampiyonluk kupasını MHK Bölge Sorumlusu ve EPAK Başkanı Zihni Aksoy takdim etti.

Editör: TE Bilişim