Yalova Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, U 23 Avrupa Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda ülkemiz başarıyla temsil ederek tarihi başarılara imza atan bayan güreşçileri ağırladı.
Bulgaristan’ın Rusçuk Kentinde düzenlenen U 23 Avrupa Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Buse Tosun ile Avrupa 3’üncülükleri elde eden Aslı Tuğcu ve Derya Bayhan, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı ziyaret etti.
Başkan Oral, Bulgaristan’ın Rusçuk Kentinde düzenlenen U 23 Avrupa Bayanlar Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil ederek Avrupa Şampiyonu olan Altınova Tersaneler Spor Kulübü Güreşçisi Buse Tosun ile Avrupa 3’üncüsü olan takım arkadaşları Aslı Tuğcu ve Derya Bayhan’ı kutladı. Başkan Oral, “Tarihi bir başarıya imza atan sporcularımız, hocaların ve bu başarıda emeği bulunan herkesi tebrik ediyorum. Bundan sonraki turnuvalarda da sizlere sonsuz başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyarette Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı, Ali Saruhan, Hasan karabacak, Ali Koçal ve Mustafa Sarıgül ile takım hocalar da katıldı.
Editör: TE Bilişim