23 yaşındaki golcü oyuncu altyapısından yetiştiği Yeşil Kırmızılı ekip içi bu sezon rakip fileleri 13 kez havalandırırken çok sayıda gol pasını da arkadaşlarıyla buluşturdu. Gelecek sezon önceliğinin Yalovaspor olduğunu belirten Alperen Topçular, doğup büyüdüğü yaşadığı şehir de takımıyla kupalar kazanmak istediğinin de altını çizdi.

Gönlünün BAL’da kalan haftaların oynanmasından yana olduğunu belirten genç golcü,” Altyapısında yetiştiğim kulüpte bir yerlere gelmeye çabaladığımız bir sezon. Ligler oynansa da oynanmasa da biz elimizden geleni yaparız. Gönül ister ki; oynayalım. Ben kendi açımdan düşünüyorum. Daha çok gol atmak istiyorum. Şampiyon olmayı hak ediyorduk ve şampiyon olduk. Hak ettiğimiz bir şampiyonluk aldık. Yalovaspor iyi yerleri hak ediyor. Yalovaspor’da bizimle çalışan herkes en iyi yerleri hak ediyor. Herkesin bahtı açık olsun. İnşallah önümüzdeki sezonlarda da iyi yerde olurlar. Bir futbolcu gol attığında pohpohlanır ve şımarır. Asla bizde öyle bir şey olmadı. Benim karakterimde aslında o vardı. Ama Aytaç hocamız sağ olsun hiçbir zaman bizde bunun yaşanmasına izin vermedi. Çünkü hep rutin gittik. Bizi de zirveye taşıyan buydu. Neysek o olarak gittik. Bize biz olduğumuzu hatırlattı” dedi.

“Öncelik Yalovaspor’undur”

Yalovaspor’un başarılı oyuncusu Alperen Topçular, “Çok güzel arkadaşlık var. Herkes herkesle iyi anlaşıyor. Maddi yönden de rahat olursak; tabii ki önceliğim Yalovaspor. Bunu zaten aşarız. Bizim için Yalovaspor önemli. Çiğli maçına gelince; attığım golde anlatılmayıp yaşanacak duygu vardı. Sanki Şampiyonlar Ligi maçı gibiydik. O maçı yenersek şampiyon olacaktık. Zaten öyle de oldu diyebiliriz. Çok iyi takımız. Golü yediğimiz zaman ne yapmamız gerektiğini hocamız bize gösteriyor. Sonuçta da başarıyoruz. Kalemize top gittiğinde gol olmaması için dua ediyorum. Maçlardan alnımızın akıyla çıkıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim