Yalova Süper Amatör Küme’nin 19.haftasında şampiyonluğun iki adayı Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor 14 Nisan Pazar günü saat 16:00’da karşı karşıya gelecekler.

Süper Amatör Küme’de gözler 19. Haftada oynanacak ve derbi niteliği taşıyan Yalovaspor-Çiftlikköy Belediyespor maçına çevrilmiş durumda. Ligin ilk yarısında 1-1 biten maç sonrasında her iki takımda bu kez 3 puan için savaş verecek.

Atatürk Stadyumu’nda oynanacak kritik mücadeleden galibiyetle ayrılan taraf, şampiyonluk önemli bir adımı aşmış olacak.

Hazırlıklarını tamamlayan ve maç saatini beklemeye başlayan Yalovaspor ile Çiftlikköy Belediyespor yarın saat 16.00’da Yalova Atatürk Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

“Ligin dibi cadı kazanı gibi”

Öte yandan üst tarafın kaynadığı Yalova Süper Amatör Küme alt tarafta da büyük çekişme yaşanıyor. Esenköyspor, kendi evinde Termal Belediyespor’u konuk ederken zorlu 90 dakika bugün saat 14.00’da başlayacak.

Yeşilovaspor ise yarın saat 14.00’da 1 Numaralı Amatör Saha’da Çınarcık Belediyespor’u konuk edecek. Günün diğer maçında ise Hersekspor ve Doğanspor takımları Altınova Sahasında saat 14.00’te kozlarını paylaşacak. Haftanın son müsabakası Tavşanlı Belediyespor ile Teşvikiye Belediyespor takımları arasında Tavşanlı Sahasında saat 14.00’te start alacak. Sultaniyespor ise haftayı bay geçirecek.

Editör: TE Bilişim